Osteopaat Erald Mattijssen

Erald Mattijssen

Mijn naam is Erald Mattijssen. Ik ben 38 jaar oud, geboren in West-Brabant en daar getogen. In de loop van mijn leven werd duidelijk dat ik graag een beroep wil uitoefenen, waarin ik mensen kan helpen. Uiteindelijk viel de keuze op osteopathie.  Zes jaar werkte ik met veel plezier als fysiotherapeut. Echter, in theorie en praktijk deed ik de ervaring op dat de fysiotherapie voor problemen en pijnen standaard behandelingen aanbiedt, waarbij uitgegaan wordt van de klacht zonder op zoek te gaan naar de oorzaak van die klacht. Ik ervaarde een gemis, dat weggenomen werd naarmate ik meer in aanraking kwam met het gedachtengoed van de osteopathie, een manuele behandelwijze, die heel de mens in ogenschouw neemt en samen met de patiënt de puzzel van het menselijk lichaam helemaal wil leggen.
Er ging een wereld voor me open, die me zo enthousiast en geïnteresseerd maakte dat ik besloot om de opleiding tot osteopaat te volgen aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent, een internationaal hoog aangeschreven onderwijsinstituut.
In de 5 jaar dat ik studeerde werd mijn enthousiasme voor de osteopathie slechts vergroot en verdiept.

Om u een eerste indruk te geven van de mens achter de osteopaat, noem ik in alle bescheidenheid een aantal eigenschappen, die mijn opleiders en mensen die mij na staan, mij toedichten: “enthousiast, volhoudend, prettig in de omgang, empathisch en leergierig”.

Maak een afspraak met Erald
Klik hier

Osteopathie de Vesting benadert iedereen als uniek persoon, omdat niemand eenzelfde persoonlijke en medische achtergrond heeft.

Maak een afspraak voor een eerste consult.
Klik hier

Aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie