Osteopaat Erald Mattijssen

Erald Mattijssen

Mijn naam is Erald Mattijssen. Ik ben 34 jaar oud, geboren in West-Brabant en daar getogen. In de loop van mijn leven werd duidelijk dat ik graag een beroep wil uitoefenen, waarin ik mensen kan helpen. Uiteindelijk viel de keuze op osteopathie. Al zes jaar werk ik met veel plezier als fysiotherapeut. Echter, in theorie en praktijk deed ik de ervaring op dat de fysiotherapie voor problemen en pijnen standaard behandelingen aanbiedt, waarbij uitgegaan wordt van de klacht zonder op zoek te gaan naar de oorzaak van die klacht. Ik ervaarde een gemis, dat weggenomen werd naarmate ik meer in aanraking kwam met het gedachtengoed van de osteopathie, een manuele behandelwijze, die heel de mens in ogenschouw neemt en samen met de patiënt de puzzel van het menselijk lichaam helemaal wil leggen.
Er ging een wereld voor me open, die me zo enthousiast en geïnteresseerd maakte dat ik besloot om de opleiding tot osteopaat te volgen aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent, een internationaal hoog aangeschreven onderwijsinstituut.
In de 5 jaar dat ik studeerde werd mijn enthousiasme voor de osteopathie slechts vergroot en verdiept.

Om u een eerste indruk te geven van de mens achter de osteopaat, noem ik in alle bescheidenheid een aantal eigenschappen, die mijn opleiders en mensen die mij na staan, mij toedichten: “enthousiast, volhoudend, prettig in de omgang, empathisch en leergierig”.

Maak een afspraak met Erald

Anna Triplet

Anna Triplet is vanaf jongs af aan geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Zij heeft in 2005 een cursus sportmassage afgerond en heeft vervolgens 2 jaar gewerkt als sportmasseuse. Om haar kennis uit te breiden heeft zij 8 massagecursussen gevolgd. Hierdoor groeide de behoefte naar verdieping van kennis over de onderlinge relaties tussen de verschillende systemen in het lichaam. Daarom is zij begonnen met de opleiding Osteopathie en is in 2018 afgestudeerd als Osteopaat D.O. MRO.

Zij houdt van een persoonlijke aanpak, met concrete onderbouwing van de anatomische structuren en vindt het belangrijk dat het behandeltraject inzichtelijk is voor de patiënt.

Anna Triplet spreekt 4 talen: Nederlands, Duits, Frans en Engels. Osteopathie Anna staat geregistreerd in het NRO onder het nummer: 10239.

Maak een afspraak met Anna

Klik hier

Osteopathie de Vesting benadert iedereen als uniek persoon, omdat niemand eenzelfde persoonlijke en medische achtergrond heeft.

Maak een afspraak voor een eerste consult.
Klik hier

Aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie